Привітання з хрестинами в прозі, українською мовою

Колекція самих цікавих і красивих привітань з хрестинами

Вітаю з хрещенням вашого чудового дитини. Нехай батьки та хрещені в будь-яку хвилину допоможуть і підтримають своє дитя, нехай життєвий шлях православної крихти буде світлий і легкий, хай ваше чадо росте в щастя, любові і радості. Всіх добрих благ вашій родині, здоров’я дитині та батькам, достатку та миру.

Від щирого серця вітаю з хрещенням дитини. Бажаю, щоб ваша дитина слідував доброю дорогою життя, на якій будуть зустрічатися тільки хороші люди. Нехай малюк росте в сімейній гармонії і любові. І вам, і дитині бажаю здоров’я, посмішок від радості, сміху від щастя.

Щиро вітаю дитинку, батьків та хресних з хрестинами! Нехай життя буде яскравою і щасливою, дні наповнюються Божою благодаттю і приємними подіями. Здоров’я і всього самого доброго!

Сьогодні сталося диво, адже в мирське життя завітав ангел-хранитель. Він повинен охороняти вашу прекрасну доньку, дарувати їй щастя. Сподіваємося, що ангел обов’язково успішно впоратися з поставленими перед ним завданнями, завдяки чому будь-які біди і навіть печаль, поганий настрій ніколи не зможуть наздогнати чарівну принцесу. Нехай Господь направляє вашу дочку по життєвому шляху, відкриваючи тільки потрібні двері. Прийміть найщиріші вітання з чудовим святом!

З хрестинами! Бажаємо малюкові рости розумним і сильним на радість батькам. Хай живе самим щасливим на світі, нехай ангели йдуть за ним всюди, завжди, охороняючи його від горя і нещасть. Бажаємо, щоб світ завжди був добрий до малюка і до тих, хто його оточує.

Я хочу привітати моїх чудових друзів з хрещенням їх маленького хлопчика, який зараз ось лежить такий задоволений і ситий і збирається заснути. Мої дорогі, сьогодні був особливий день не тільки для вас, але і для вашого хлопчика, тому що з цього дня і до кінця свого життя він буде перебувати під захистом Бога, тому ви можете бути спокійні за свого коханого синочка. Яхочу побажати йому міцного здоров’я, щастя і удачі по життю. Мені хочеться привітати вас з цим світлим і добрим подією в житті вашої родини. Нехай кожен день вашого дорогого синочка буде наповнений самими приємними подіями, а також приємними емоціями. Мені дуже хочеться, щоб ваш хлопчик ріс добрим і здоровим хлопчиком, але при цьому сильним і вольовим, щоб він домагався значних результатів. Зі святом вас, мої дорогі друзі.

З хрестинами! Вітаю вас, з таким важливим для вашого дитинчати днем. Бажаємо, щоб вашу родину завжди оберігав ангел-хранитель. Бажаємо вашу дитинку майже здоровим і щасливим, і тішити вас як можна більше.

Хрещення дитини – важливий обряд, через який саме ваша сім’я пройшла сьогодні. Я хочу привітати вас та вашого чудового синочка, який сьогодні отримав благословення від Бога. Я хочу побажати вам всього самого прекрасного, доброго та світлого, що лише є в цьому світі. Мені здається, що на даний момент немає нікого щасливіше, ніж ви. Нехай цей день назавжди змінить життя вашої прекрасної родини, причому виключно в кращу сторону. Я хочу, щоб ваш маленький хлопчик ріс і з кожним роком ставала все міцніше і міцніше. Нехай він радує вас своїми успіхами і досягненнями, яких точно буде багато. З святковим днем вас, мої чудові друзі! Запам’ятайте цей день, як один з найбільш яскравих і барвистих у вашому житті. Відсвяткуйте цей день так, щоб запам’ятати на довге життя. Всього вам найкращого!

Ви сьогодні охрестили свого сина, вручивши його долю Господу. Душа чиста у хлопчика, велике і щире серце – це основа дивного перетворення. Господь обов’язково буде гарантувати захист дитини від усіляких негараздів, а ви зможете спрямувати його у потрібному напрямку і гарантувати використання всіх шансів для активного просування до поставленої мети. Бажаю дитинці щастя і успіху, адже вони йому обов’язково знадобляться. Нехай кожен день приносить тільки найкращі враження і радує по-справжньому, адже тільки в цьому випадку ваша сім’я може ставати міцнішими, щасливішим з кожним днем. Прийміть мої щирі вітання, побажання, слова надії з днем хрестин вашого синочка. Дорогі батьки, я постараюся допомогти, чим можу і, звичайно, подарую свою частку турботу, опіку нашому богатирю, міцному чоловікові.

Вітаємо Вашу чудову сім’ю і, звичайно ж, малюка з такою важливою подією як хрестини. Нехай ангел-хранитель з Божою допомогою зробить життя дитини щасливою, наділить його всілякими талантами, вбереже від напастей і бід, дарує йому любов і щастя.

Друзі, які ж ви молодці, що зробили це! Можна знайти тисячу причин і постійно знаходити причини для того, щоб відкласти хрещення вашої дитини. Але сьогодні велике таїнство відбулося, і тепер малюка буде завжди супроводжувати незримий хранитель і цілком відчутні хресні – ваша надійна опора у вихованні підростаючого покоління. Вітаємо вас із цією важливою подією та бажаємо новонаверненому чаду рости міцним і здоровим, а його батькам – бути терплячими, розуміючими і сильними. Нехай вашу родину Господь береже!

Дивіться також:  Привітання з хрестинами не у віршах

Нехай береже тебе Господь від невдач і лих. Бажаю тобі великого щастя, повною любов’ю життя, радості. Нехай твоя сім’я процвітає і живе в достатку. Добра тобі і успіхів у будь-яких починаннях. Миру, тепла в душі.

Мої дорогі, ви навіть не уявляєте, як я рада за вас, тому що сьогодні було проведено таїнство хрещення вашого чудового синочка. Варто зауважити, що він вів себе дуже добре, зовсім не вередував, не плакав, хоча багато діти в його віці просто не переносять цю процедуру. Але ваш малюк впорався на відмінно, тому мені хочеться, щоб так було і далі. Нехай він радує вас своїми успіхами і досягненнями в школі, потім в університеті. Нехай він вибере для себе саму найкращу дорогу в житті, яка буде наповнена самими приємними і радісними подіями. Ви – просто відмінні батьки, які заслуговують того, щоб їх синочок радував їх. Зі святом вас, мої дорогі! Міцного здоров’я і щастя вашій прекрасного хлопчика. Нехай всі його мрії виконуються, а ідеї реалізовуються. А хрещені батьки завжди будуть поруч, щоб допомогти і підказати.

Кажуть, коли людина народжується, то на небі зажигаешься зірочка яка світить не так яскраво, щоб побачити її. Адже не дарма ж кажуть, скільки людей на землі, стільки й зірок. Так от, а коли маленькій істоті, після народження, датися обряд хрещення, то його тьмяна зірочка, розпалюється все яскравіше і яскравіше! І в день хрещення батьки можуть побачити зірку своєї дитини. Адже Господь послав до нього свого помічника, Ангела-Охоронця, щоб він оберігав і зберігав душу новонародженого назавжди. Нехай у день хрестин, зірка вашої малятка засяє так яскраво, щоб не тільки ви, але і весь світ побачив, зірку вашої дитини! З хрещенням.

У це світле свято всієї родини, коли ваш милий дитина прийняв свою віру, я щиро бажаю йому яскравих посмішок, як веселка і днів у житті теплих, немов сонце. Нехай дитина долає будь-які труднощі на шляху, хай не турбують маленьке серце образи і печалі.

Сталося сьогодні справжнє диво — на землю спустився ще один ангел-хранитель. Він прийшов, щоб подарувати щастя і охороняти вашого малюка від бід, страждань, горя і печалі все життя. Він прийшов, щоб через хресних батьків піклуватися, підтримувати і направляти за життя маленьке диво. Він прийшов, щоб допомогти дитині стати хорошим і добрим людиною, і наповнити його життя Божою благодаттю. Я хочу привітати вас з цими чудовою подією — з хрестинами. Нехай ваша дитина завжди слухає свого ангела-хранителя, який обов’язково допоможе знайти йому в цьому житті свій, неповторний шлях.

Вітаємо з дуже важливою і значущою подією — хрестинами! Бажаємо, щоб ангел хранитель опікав, направляв і застерігав крещеное дитя. Нехай світлим і безтурботним буде шлях дитини. Міцного вам здоров’я, легких виховних буднів, терпіння, благополуччя і багато радості за кожен пройдений батьківський етап!

Поспішаю привітати тебе з хрестинами, сонечко, і побажати тобі Господнього благословення і надійного захисту! Нехай Бог посилає тобі тільки добро і допомагає легко йти по життю! Нехай після хрещення твоє життя стане ще щасливішим!

Сьогодні вранці так яскраво світило сонце і так урочисто дзвонили дзвони, сповіщаючи весь світ, що ми стали хрещеними батьками цієї прекрасної дівчинки. Не тільки перед Богом, але і перед батьками ми клянемося, що ніколи не образимо дитину, станемо їй справжньою родиною, двері наших будинків завжди відкриті для вас, так само як і наші серця. Ці маленькі долоньки завжди знайдуть підтримку й опору в нашому обличчі, а ще захист. Ми обіцяємо бути поруч, просто спостерігати за тобою і радіти всім твоїм успіхам, янголятко. Тепер ти знайшла захист Господа Бога, який благословив тебе на добрі справи і щасливе життя. Нехай у твоєму світі буде якомога більше світло а, добра і усмішок. Не засмучуйся через дрібниці, адже ми завжди поруч.

Вітаю від усієї душі з хрестинами і побажати щиро хочу міцної віри та доброї вдачі, світлого шляху і великих надій, благодаті життя і щастя, захисту небес і щедрих подарунків долі.

Сьогодні відбулися хрестини вашого сина. Хочу побажати захисту Господа і ангелів-хранителів, адже тільки в цьому випадку є можливість відкривати нові грані життя. Нехай удача і везіння завжди супроводжують і дарують гідну основу для досягнення поставлених цілей, здійснення мрій. Хочу побажати, дорогі батьки, щоб синок радував своїм розвитком і активним пізнанням навколишнього світу. Незважаючи на численні «але», я вірю в те, що все обов’язково складеться, як треба. Хочу бачити вашу сім’ю справді щасливим, знаючи, що щастя і позитив можна успішно знаходити навіть в самих простих істинах. Нехай вас оточують тільки щирі люди, які завжди готові порадувати підтримкою і турботою. Прийміть мої щирі вітання, адже насправді я дбаю про вас, друзі. Вірю в те, що у вас все обов’язково буде добре.

Дивіться також:  Найкращі привітання з хрестинами

Вітаю з хрестинами і побажати в цей світлий день хочу, щоб ангел-охоронець завжди був з тобою і висвітлював твій життєвий шлях, щоб небеса тобі дарували щастя і благо, радість і любов, щоб доля твоя була щедра на добрі подарунки і щирі емоції.

Вітаю вас з цим чудовим подією! Бажаю, щоб відтепер ваше чадо було завжди під захистом Бога! Нехай ангели-охоронці завжди будуть стояти на його шляху і оберігати від смутку, страждань, розчарувань і падінь. Нехай ваші молитви будуть завжди почуті, а маленьке диво росте безтурботним і щасливим!

Сьогодні у нашої дівчинки один з найбільш знаменних днів життя, адже вона пройшла Таїнство Хрещення. Доню, тепер ти знаходишся під захистом свого ангела-хранителя, який обов’язково завжди буде поруч, вбереже тебе від усіх бід і негараздів, направить своїм крилом на вірну дорогу. Тепер і у батьків з’явився невидимий, але такий важливий помічник у вихованні маленької принцеси. Вірте в чудеса, звертайтеся до свого ангела, просіть або дякуйте його. Нехай малятко росте здоровою, веселою і найщасливішою дівчинкою. Попереду у неї ще багато всього незвіданого і нового. Під захистом небес їй відкриті всі дороги і надані безпечні маршрути. Нехай ваша сім’я буде щаслива, з святом.

Вітаю дитину з хрестинами і від душі хочу побажати миру, достатку і радість всій вашій родині. Нехай ваша дитинка росте здоровим і веселим, нехай на його шляху не буде злих людей і бід, хай серце крихти з кожним днем наповнюється радістю, любов’ю і щастям.

Я хочу привітати моїх чудових друзів з хрещенням їх прекрасного малюка. Взагалі, варто сказати, що я просто обожнюю вашого синочка, тому що він неймовірно тямущий, активний і веселий. Він постійно веселить нас, радує своїми жартами і фразами власного виробництва. Мені хочеться привітати вас і його з хрещенням і побажати усім вам міцного здоров’я і щастя. Ваша сім’я для багатьох може стати прикладом для наслідування, тому я хочу, щоб так було і далі. Нехай у вашій родині панують гармонія та затишок, а ще взаєморозуміння і повага. У вашого синочка просто відмінні хресні батьки, які завжди будуть поряд з ним, будуть допомагати і підтримувати в усіх питаннях. Я вітаю вас з тим, що з цього дня ваш хлопчик знаходиться під захистом Бога. Зі святом вас, мої чудові друзі. Щастя вашому синочку.

Вітаю з хрестинами вашого ангелика і від душі бажаю світлою, доброю, щасливою мирної, радісного життя вашій дитині, в який батьки і хресні будуть вірними і сміливими захисниками від усього поганого. Світу вашій родині і здоров’я, яскравих свят і чудових миттєвостей з улюбленою дитиною.

Нехай ваше маленьке диво завжди береже ангел-хранитель і Всевишній! Бажаю дитинці міцного здоров’я, яскравого дитинства та яскравих емоцій! Нехай щастя, мир і злагода завжди панують у вашій чудовій родині!

Вітаю тебе зі світлим святом — хрестинами! Нехай береже тебе Господь від невдач і лих. Бажаю тобі великого щастя, повною любов’ю життя, радості. Нехай твоя сім’я процвітає і живе в достатку. Добра тобі і успіхів у будь-яких починаннях. Миру, тепла в душі.

І ще хочемо побажати вам не зупинятися на досягнутому! Нехай Господь подарує вам ще одного, а краще двох діток, адже діти – це і є щастя!

Батьки прекрасного синочка, я хочу вам побажати щастя і міцної родини. Будь ласка, зберігайте і оберігайте свого дитинчати, адже він насправді заслуговує вашої захисту. Хочу побажати вам щасливих спільних днів, коли буде можливість активного розвитку в обраному напрямку. Будьте готові до того, що синочка треба буде виховувати, але він обов’язково віддячить вас динамічним характером і отриманням основних цінностей, розумінням існуючого світу. Дорогі батьки, я хочу побажати вам вирости сина, який стане справжнім представником сильної статі, зможе піклуватися про вас і своєї сім’ї. Вірю в те, що у вас все обов’язково складеться на 100%. Господь обов’язково проведений вас по потрібному шляху. Бажаю щастя і віри у світле майбутнє. Прийміть мої щирі вітальні слова з хрестинами.

Вітаємо з великою і значущою подією у вашому житті! Нехай заступництво ангела-хоронителя буде милостивим, своєчасним і надійним. Нехай святий, чиє ім’я носить тепер новохрещені, оберігає від негараздів, допомагає в труднощах, вказує вірний шлях і призводить до вірних рішень. З хрестинами!

Вітаю чудову дитину з хрестинами і від душі бажаю, щоб ангел ніколи не втомився оберігати тебе і вкривати від всіх негод. Нехай на твоєму шляху проливається світло доброти і радості, нехай батьківська любов і турбота хресних тебе опікає і надихає на нові успіхи і перемоги.

Дивіться також:  Привітання з хрестинами в прозі, своїми словами, українською мовою

Цей день розпочався схвильовано і суєтно, ми всі нервували і трошки боялися. Адже улюблений нами маленький чоловічок пройшов обряд хрещення. Тепер у мене є хрещеник і добрі куми. Всі ми зробили сьогодні велику, добру справу, відкривши перед нашим малюком світлу дорогу в майбутнє. Я хочу, щоб мені вистачило сил і мудрості гідно виконувати взяті на себе зобов’язання. Адже це дуже важлива і значуща місія в моєму житті. Нашому малюку я бажаю бути міцним і здоровим як тілом, так і духом. Тепер, знайшовши заступництво небес, йому не страшні ніякі негаразди. Дорогим батькам хочу побажати любові і взаєморозуміння. Адже немає більшого щастя для дитини, ніж жити в родині, де мама і тато люблять і поважають один одного.

Сьогодні у вашої дочки відбулося друге народження і отримання особливого імені. Це таїнство має зігріти серце і душу, подарувати надію на те, що в майбутньому вдасться уникнути будь-яких негараздів і страждань, які могли б заподіяти біль душі і серця. Прийміть, будь ласка, мої щирі вітання з хрестинами вашої дівчинки. Бажаю вашій дочці внутрішнього стрижня, який є гідною підтримкою від будь-яких життєвих негараздів. Бажаю безмірного щастя і душевного задоволення, радості від кожного прожитого дня.

Від щирого серця вітаю з хрестинами. Побажати хочу міцної віри і світлої надії, божої благодаті і радості душі, щирого щастя і чистого кохання, хороших людей на життєвому шляху і вірною удачі.

Ваш малюк виявився таким красенем, істинним янголятком. Ви тільки подивіться в його очі, в яких можна прочитати все найкраще. Вірю в те, що ваш синок заслуговує справжнього щастя і обов’язково його побажання, мрії знайдуть місце в реальному житті. Хочу побажати захисту ангела-хранителя і Господа з сьогоднішнього дня, адже при хрестинах дитинка зробив важливий крок на шлях до Вищих сил. Бажаю, щоб протягом усього життя, відчувалася тільки справжня захист і можливість збереження віри в світле майбутнє, безмежне щастя. Бажаю малюкові активного росту і успішного зростання, адже я вірю в те, що насправді він зуміє досягти поставлених цілей в житті, знайти своє щастя. Прийміть, будь ласка, в дар це привітання і невеликий хрестик, адже я щиро бажаю самого найкращого вашому синочку. З хрестинами!

Привітаю з хрестинами крихітку і бажаю, щоб ангел малюка ніколи не опускав свої крила і завжди захищав його від будь-яких бід, негараздів, хвороб і печалей. Нехай малюк росте щасливою і здоровою дитиною, нехай батьки і хресні завжди оточують своє чадо любов’ю, турботою, прекрасними мріями, нехай Господь проллє світло добра і благополуччя на життєвий шлях дитини.

В цей особливий день, в день посвячення в таїнство хрещення, від усього серця вітаю! Нехай ангел-охоронець висвітлює життєвий шлях і оберігає від усього лихого. Хай буде міцним здоров’я, а світлою — душа. З хрестинами, благополуччя, великого щастя і любові.

Вітаю з хрестинами і хочу побажати вашому диву міцного здоров’я і великого щастя в житті. Нехай з будь-якими труднощами і будь бідою завжди допоможуть дитині впоратися батьки та хрещені, нехай світлий ангел вашої дитини завжди оберігає його і береже від усього недоброго.

Сьогодні на одного православного чоловічка стало більше. Від душі вітаю з хрестинами маленьке диво. Бажаю тобі, малюк, здоров’я і щастя. Нехай Господь благословляє вас на добрі справи, нехай твій ангел тебе оберігає від усіх бід і печалей. Рости веселим, добрим, слухняним, допитливим, талановитою дитиною!

Сталося сьогодні справжнє диво – на землю спустився ще один ангел-хранитель. Він прийшов, щоб подарувати щастя і охороняти вашого малюка від бід, страждань, горя і печалі все життя. Він прийшов, щоб через хресних батьків піклуватися, підтримувати і направляти за життя маленьке диво – вашого малюка. Він прийшов, щоб допомогти дитині стати хорошим і добрим людиною, і наповнити його життя Божою благодаттю. Я хочу привітати вас з цими чудовою подією – з хрестинами. Нехай ваша дитина завжди слухає свого ангела-хранителя, який обов’язково допоможе знайти йому в цьому житті свій, неповторний шлях.

Сьогодні новохрещені знайшов свого ангела-хранителя, покровителя. Нехай той веде його по життєвому шляху, оберігає і захищає. Хрещеним — мудрості, сил і спокою для того, щоб направляти на шлях істинний свого хрещеника. Вітаємо від усієї душі з такою важливою подією. І нехай береже вас Бог!

Ось і прийшов цей світлий і радісний день. Малятко стала православною і знайшла свого янголятка! Хочу побажати, щоб життєва дорога була доброю і щасливою, щоб на шляху зустрічалися тільки вірні друзі і добрі люди, щоб доля обдарувала великою любов’ю і міцним здоров’ям.

1 2 3 4 5